Haar & Make-up

JIJ OP JE MOOIST

Knippen & Kleuren

In mijn jaren als topstylist heb ik alle soorten haar gezien en behandeld. Dankzij deze ervaring is iedereen, elk haartype, in goede handen bij mij. Met deze kennis en passie adviseer ik en kijken we samen naar wat echt bij jou past. Zo vertalen we mijn kwaliteiten naar jouw wensen.


Wenkbrauwen
Een volledige behandeling waarbij ik jouw wenkbrauwen shape en teint.

Make-up
Van dagelijkse make-up tot een feestelijke- of bruidslook: ik laat je graag stralen met de producten van Lily Lolo!

Girls night
Een leuke en leerzame avond samen met je vriendinnen - leren hoe jij je haar mooi kan föhnen, opsteken of juist die toffe krullen kan zetten? Dat kan! Voor een avond op maat kan je mij een bericht sturen.

Producten
Sinds een tijd werk ik naar grote tevredenheid met producten van NATULIQUE. Deze producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en leveren daarmee indirect bijdrage aan jouw gezondheid als mijn klant. Minder chemicaliën in haar- en bodyproducten dragen echt bij aan de gezondheid van jouw lichaam en haren. En daar sta ik volledig achter!