Raisa


Met 20 jaar ervaring in het kappersvak en een carrière in grotere salons, als leidinggevende en trainer, besloot ik in 2019 het roer om te gooien en te doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: ondernemen! Terug naar de essentie van het vak. Met behoud van kwaliteit. Een grote droom met het meest passende resultaat: een eigen, kleinschalige salon met ruimte voor het kappersvak en mijn nieuwe liefde: cuppen.

Sinds 2021 ontstond er naast mijn liefde voor het kappersvak deze passie: Transformational Cupping. Een behandeling die mij dichter bij mezelf heeft gebracht - een gevoel dat ik een ieder ander gun. Naast mijn liefde voor het kappersvak en de verzorging aan de buitenkant, heb ik mij vanaf dat moment verdiept in het mooier maken van binnenuit. Vanaf nu kan je ook terecht bij mij voor Transformational Cupping. In combinatie met het knippen is dit voor mij een steeds ronder wordende cirkel - van buiten naar binnen, en andersom.

Samen met mijn vriend en 3 dochtertjes woon ik in Santpoort-Noord, op steenworp afstand van mijn salon: Studio Raisa. Een plek waar je welkom bent, jezelf mag zijn en er altijd ruimte is voor jou.

Voor al mijn behandelingen kan je in Santpoort-Noord terecht, aan de Terrasweg 39K. Ik werk efficiënt en doelgericht. Je wordt altijd in rust en liefde ontvangen - bij mij mag je jezelf zijn. Met persoonlijke aandacht voor jouw wensen, zowel lichamelijk als jouw haar(stijl), jouw behoeften en persoonlijke doelen, ga je met niks minder dan een lach op je gezicht bij mij de deur weer uit. Dat beloof ik je.